Előfizetői tartalom

Steiner Attila: rengeteg gáz van a tárolóinkban, 109 napig elegendő lenne, ha nem kapnánk mostantól semmit

MTI
A gázárak a rezsicsökkentés miatt nem fognak emelkedni a lakosság számára Magyarországon, a földgázellátás biztonságát szavatolja a gáztározók töltöttségi szintje, valamint a frissen megkötött, hosszútávú gázszerződés - jelentette ki pénteken Brüsszelben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Steiner Attila, a visegrádi országok magyar elnöksége által a zöld átállás és a klímavédelem témakörében szervezett konferenciát követően magyar újságíróknak nyilatkozva elmondta: a magyarországi gáztározók töltöttségi szintje magas, 86 százalékos, ami jóval az európai átlag feletti. Éppen ma délelőtt írtunk a MEKH jelentéséről, amely szerint augusztus végén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés