Előfizetői tartalom

Szja-visszatérítés: nagy dolgokra készül a NAV

Portfolio
Az a fő szabály, hogy ahol a NAV nem tudja, hogy kinek jár családi szja-visszatérítés, ott nem fog automatikusan ez megtörténni, de aki kimarad az idei adatszolgáltatásból, valójában semmilyen jogot nem veszít el – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt vezető államtitkár az InfoRádióban az Infostart összefoglalója szerint. A NAV vezetője arról is beszélt, kinek milyen dolga lesz a visszatérítés kapcsán, így az adóhatóság feladatait is bemutatta részletesen.

Az adóhatóság vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában ismertette az szja-visszatérítés részletszabályait, beszélt a NAV ügyfélbarát átalakulásáról, és arról is, miért kell tesztelőket behívni az utcáról is. Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 10. Friss fejlemények az szja-visszatérítés körül 2021. 10. 02. Szja-visszatérítés: minden részletre kitérő tájékoztatót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés