Előfizetői tartalom

Nyugdíjprémium, nyugdíjemelés és 13. havi nyugdíj - Mutatjuk, mennyi pénz jár a nyugdíjasoknak

Portfolio
Már csak pár hetet kell várniuk a nyugdíjasoknak és megindul a következő 4 hónapban esedékes plusz pénzeső az érintetteknek. Cikkünkben röviden bemutatjuk, mikor hány plusz forint érkezik a nyugdíjasoknak és ezek (a nyugdíjemelés és a nyugdíjprémium 2021-es összege, valamint a 13. havi nyugdíj 2022-ben várható összege) mit okoznak a nyugdíjak összegében, különböző mértékeknél.

Az elmúlt hetekben sorozatosan jöttek az újabb és újabb kormányzati bejelentések, valamint ígéretek, amelyek a nyugdíjasokat érintik. Farkas András nyugdíjszakértő, a NyugdíjGuru News alapítója átfogó cikkében mutatta be a 2021 novembere és 2022 februárja között megvalósuló, időseknek szánt pénzeső részleteit, annak költségvetésre és így a nyugdíjrendszer fenntarthatóságára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés