Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek az orvosok: csak így kerülhető el a drasztikus koronavírus-halálozás Magyarországon

Portfolio
Erőteljesen jelen van a koronavírus-járvány 4. hulláma, ezt támasztja alá az is, hogy újra 100 felett van a fertőzés miatt lélegeztetőgépen lévők száma - hívja fel a figyelmet a Magyar Orvosi Kamara sajtóközleménye, amely szerint néhány intézkedés együttes alkalmazásával elkerülhető lehet a tavalyi évhez hasonló lezárások ismételt bevezetése, az esetszámok és az elhalálozások drasztikus megugrása. A járvány terjedésének megakadályozásához kormányzati intézkedésként szükség van a védettségi igazolvány kiterjedt használatára.

Már a nyár végén emelkedtek a koronavírusos esetszámok, ez a tendencia azóta is folytatódik, súlyosbodik. Az új, delta variáns a korábbi mutációknál gyorsabban és agresszívebben terjed. Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 14. Koronavírus: megérkeztek a csütörtöki magyar adatok 2021. 10. 14. Egyre több iskolában jelenik meg a koronavírus, változásokról döntött a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés