Előfizetői tartalom

Itt az újabb bizonyíték, hogy nagy átalakulásban van a magyar egészségügy

Portfolio
Megváltozott az egészségügy Magyarországon, a hálapénz kivezetésének és az egészségügyi szolgálati jogviszony bevezetésének köszönhetően. A szereplők alkalmazkodnak, így a betegek is, és még többen keresik fel a magánklinikákat - hangzott el a Dr. Rose pénteki sajtóbeszélgetésén. A Budapest belvárosában működő intézmény 30%-os növekedést tud felmutatni idén és teljes kapacitáson pörögnek.

Eddig azt mondtuk, hogy növekszik a betegek igénye a magánegészségügyben, most már arról beszélhetünk, hogy drasztikus mértékben - kezdte a beszélgetést Papik Kornél, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója. A betegek kiszorulnak a közfinanszírozott ellátásból és olyanok is megjelennek a magánintézményeknél, akik korábban nem vettek igénybe ilyen magánszolgáltatást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés