Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a legfrissebb magyar adatok

Portfolio
Meredeken emelkedik a fertőzöttek száma Magyarországon, az egy héttel ezelőttihez képest 61 százalékkal több, összesen 1249 új fertőzöttet regisztráltak, eközben azonban az elhunytak száma relatíve stabil, az elmúlt 24 órában 10 beteg vesztette életét a koronavírus miatt. A kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma is közel negyedével emelkedett az egy héttel ezelőtti számokhoz képest. A pozitivitási ráta is felfelé kúszik, jelenleg az elvégzett koronavírus-tesztek 7,12 százaléka pozitív.

A legfrissebb statisztikák alapján az elmúlt 24 órában 1249 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 833 115 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. A legutóbbi fertőzöttségi adat alapján a járvány terjedése gyorsul, az elmúlt egy napban 61 százalékkal több fertőzöttet regisztráltak, mint egy héttel korábban, miközben az elmúlt egy hétben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés