Előfizetői tartalom

Távozik posztjáról a médiahatóság elnöke, megvan ki lehet az utódja

Portfolio
|
MTI
Október 31-ei hatállyal lemondott posztjáról Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, egyben a Médiatanács elnöke - értesült az 24.hu, amely cikke szerint a döntését új szakmai kihívások keresésével indokolta. Kinevezése 2022 szeptemberében járt volna le. Az M1 Híradó információi szerint Karas Monika az Állami Számvevőszék alelnökeként folytatja munkáját.

Az M1 úgy tudja, hogy Karas Monika utódja a médiahatóság élén Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora lesz. Karas Monika a döntését már tudatta Áder János köztársasági elnökkel is - írja a 24.hu, amely értesülését már az NMHH Kommunikációs Igazgatósága is megerősítette. A portál megkérdőjelezi Karas indokát. Felidézték, hogy Karas Monikát a miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés