FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Visszaüzent az EMMI a kötelező maszkviselést szorgalmazó fővárosi javaslatra

Portfolio
A védekezés most már oltásalapú, és a maszkviselés nem kötelező, de aki akarja, hordhatja nyugodtan - gyakorlatilag ezt üzente az ATV Híradóján keresztül az Emberi Erőforrások Minisztériuma arra a fővárosi kezdeményezésre, hogy adjon jogot a kormány a helyi önkormányzatoknak a rendeletalkotáson keresztüli maszkviselési szabályok megalkotására.

Amint megírtuk: Karácsony Gergely főpolgármester Pintér Sándor belügyminiszternek írt levelet, amelyben kérte, hogy a kormány állítsák vissza a 2021. július 3. előtt hatályos szabályokat a maszkviselésnél, vagy ha ezt nem érzi országosan szükségesnek, akkor a kormány adjon felhatalmazást a helyi önkormányzatoknak, hogy a maszkviselési kötelezettséget helyi önkormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés