Előfizetői tartalom

Elképesztő kilengéseket láthatunk ma is a gáz árában

Portfolio
Eséssel indult a nap az európai földgázpiacon, már 80 euró környékén is járt a jegyzés, aztán elkezdte ezt délelőtt ledolgozni, kora délutánra pedig már meredek, 10% feletti áremelkedést láttunk, később azonban ismét 100 euró alá került a földgáz ára. Legújabb fejleményként a brit pénzügyminiszter áfakulcs-csökkentésének tervéről tudunk beszámolni - ezzel igyekezhet a kormány javítani a népszerűségen, illetve segíteni a fogyasztóknak az elszálló energiaárak mellett, másrészt megpróbálják eladni, hogy ez is a Brexit nagy hozadéka, hiszen az EU-ban nem engedték az ennél alacsonyabb áfakulcsot. Folyamatosan frissülő cikkünkben foglaljuk össze az energiapiac aktualitásait és az energiaárak árfolyamának alakulását.

2021. október 18. 16:08 Megosztás Nagy változás készülődik: energiatárolókkal látnák el a magyarországi naperőműveket Több európai országban új naperőműves rendszereket már csak energiatárolóval kiegészítve engedélyeznek a hálózatra kapcsolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés