Előfizetői tartalom

Koronavírus: indul az oltás 5-11 év között az Egyesült Államokban

MTI
November elején megkezdhetik az Egyesült Államokban az 5 és 11 év közötti gyermekek beoltását az amerikai Pfizer gyógyszeripari és a német BioNTech biotechnológiai vállalatok által közösen kifejlesztett koronavírus elleni vakcinával - jelentették be szerdai sajtótájékoztatójukon a Fehér Ház egészségügyi szakemberei.

A tervek szerint a körülbelül 28 millió gyermek beoltását azonnal megkezdik, amint az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA) engedélyt ad a csökkentett adagú Pfizer-BioNTech vakcina sürgősségi felhasználására az 5 és 11 év közötti gyermekek körében. A Joe Biden amerikai elnök vezette adminisztráció szerint ez november első hetében megtörténhet. A Pfizer október...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés