Előfizetői tartalom

Rossz hír érkezett a Szputnyikkal oltott magyarok számára

Portfolio
Legalább 2022 első negyedévéig nem várható döntés az Európai Gyógyszerfelügyelet részéről a Szputnyik vakcina engedélyezése ügyében - tudta meg a Reuters hírügynökség. A Kreml csütörtökön erre úgy reagált, hogy az EMA és Moszkva között technológiai különbségek vannak a benyújtott papírok tekintetében. Közben a Kormányinfón kiderült: van menekülőút az orosz vakcinával oltott magyarok számára, erre példaként Gulyás Gergely saját esetét hozta fel.

A felülvizsgálathoz szükséges adatok még mindig hiányoznak, ezért húzódik az engedélyezési folyamat - írta a hírügynökség az ügyre rálátó forrásaira hivatkozva. Az EMA év végi döntése mostanra teljesen lehetetlenné vált - jegyezte meg. Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 16. Biztató hír 900 ezer szputnyikos magyarnak: az utolsó vizsgálatra készül az Európai Gyógyszerhatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés