Előfizetői tartalom

Nitrogénművek: bíróságon támadja meg a cég a GVH milliárdos bírságát

Portfolio
Bíróságon fogja megtámadni a GVH milliárdos bírságát a Nitrogénművek Zrt. – reagált a Bige László érdekeltségébe tartozó műtrágyagyártó a Versenyhivatal pénteken bejelentett milliárdos bírságára. A GVH kartellvádak miatt 11 hazai műtrágyapiaci szereplőt összesen 14,1 milliárdos bírsággal sújtott. A Nitrogénművek még elemzi a határozatot, de biztosan perelni fognak.

Bíróságon fogja megtámadni a GVH határozatát a Nitrogénművek Zrt. – közölte a cég azt követően, hogy a Gazdasági Versenyhivatal versenytanácsa pénteken bejelentette: összesen 14,1 milliárd forintos bírságot szabott ki a műtrágya-piac különböző szereplőire kartellezés miatt. A büntetés összesen 11 céget érint, köztük kereskedőket és az egyetlen hazai műtrágya-gyártót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés