Előfizetői tartalom

Viharfelhők gyülekeznek a Black Friday felett? - Így látja a helyzetet az Alza.hu

Kisebbek a gyártók raktárkészletei, szűkösebb a kínálat, továbbá a vásárlóknak idén nem kedvez a koronavírus-járvány, számolni kell drágulással - tudtuk meg Takács Csabától, az Alza.hu vezetőjétől. Az ügyvezető a Portfolio-nak adott interjújában azt is elmondta, hogy 2020-ban mintegy 16 millió megrendeléssel 1,4 milliárd eurós bevételt ért el a regionális multi és magabiztosak abban, hogy újabb rekordokat döntenek. Arra is kitért, hogy olcsón és nagyon gyorsan szállítaná ki a vásárlók megrendeléseit az Alza.hu, amely ezt a folyamatos fejlesztéseivel és az Alzaboxok országos telepítési akciójával érné el.

Az Alza fizikailag jelenleg négy országban van jelen, Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában. A jövőben a meglévő területeken tervez a regionális multi bővülni és/vagy már új országokban való terjeszkedésekben gondolkodik? Az említett négy ország mellett nagyon erős a jelenlétünk Németországban, annyira, hogy erősítjük ott a reklámtevékenységünket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés