Előfizetői tartalom

Így kerülhető el a várható újabb tragédia, ami felé az ország halad

Portfolio
Annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány negyedik hullám minél kevesebb áldozatot követeljen és a egészségügyi rendszerünk minél inkább képes maradjon az elmúlt évben felhalmozott nem-Covid ellátási igények kiszolgálására az egészségügyi szakértők javasolják a járványügyi intézkedések mihamarabbi szigorítását, széleskörű, számos területre kiterjedő intézkedések bevezetését.

A civil szakértői kezdeményezés tisztában van azzal, hogy a járvány elleni védekezésbe már mindenki belefáradt, ugyanakkor az aktuális járványhullám során sem lesznek elkerülhetők a racionális korlátozó intézkedések. "Későnek, de soha nem elkésettnek érezzük ezek a döntések meghozatalát!" - hangsúlyozták. A több mint 20 egészségügyi szakértő által összeállított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés