Előfizetői tartalom

Nem tudják kötelezővé tenni a maszk viselését a BKV-n, de erősen ajánlott

Portfolio
A tömegközlekedési eszközökön nem tudják kötelezővé tenni a maszkviselést, de arra kérik a budapestieket, hogy az utazáskor használják a maszkot - mondta Karácsony Gergely főpolgármester egy keddi sajtótájékoztatón, amelyen kifejtette, hogy a fővárosban a helyzet nem rosszabb az országos átlagnál, de úgy érzik, itt az ideje, hogy kivegyék a részüket a járványvédelemből, és a kormányt is cselekvésre ösztökéljék.

A főpolgármester a Fővárosi Operatív Törzs ülését követően felidézte, hogy tavaly ilyenkor hasonló számok mellett már komoly intézkedéseket vezettek be. Ehhez képest ma semmilyen intézkedést nem látunk – emelte ki, megjegyezve, hogy önkormányzati hatáskörben nem tudják a maszkviselésre kötelezni a budapestieket, mert ehhez nem kaptak engedélyt a kormánytól. Pintér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés