Előfizetői tartalom

Koronavírus: Egyre több helyen kötelező a maszk, újabb kórházakban lesz látogatási tilalom

Portfolio
A világon 244 493 441 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 4 963 243 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint. A belga kormány szigorította a koronavírus terjedése elleni intézkedéseket, és országszerte QR-kódokat vezetnek be az éttermekbe, szórakozóhelyekre és sportlétesítményekbe való belépéshez. Magyarországon nem szeretnék korlátozni az embereket, ugyanakkor újabb kórházakban rendeltek már el látogatási tilalmat. A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem kötelezővé tette hallgatóinak a maszkhasználatot, amelyről már egy budapesti önkormányzat is döntött, holnaptól pedig kötelező a maszk az OTP fióki dolgozóinak is.

2021. október 27. 20:59 Megosztás Falus Ferenc: Nagyon félünk attól, mi történik, ha a koronavírus és az influenza egyszerre támad A volt tiszti főorvossal a Blikk beszélgetett a koronavírusról és az influenzáról. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés