Előfizetői tartalom

Koronavírus: országos QR-kód rendszerrel védekezik Belgium

MTI
A belga kormány szigorította a koronavírus terjedése elleni intézkedéseket, és országszerte QR-kódokat vezetnek be az éttermekbe, szórakozóhelyekre és sportlétesítményekbe való belépéshez. Ezt Alexander De Croo belga miniszterelnök jelentette be kedd este a koronavírus elleni küzdelemmel foglalkozó szövetségi koordinációs bizottság rendkívüli ülését követő sajtótájékoztatón.

"A fertőzések számának ugrásszerű növekedése észlelhető, az elmúlt héten 70 százalékos emelkedést tapasztaltunk, és naponta átlagosan 5300 új esetet regisztrálnak. Ha nem lenne védőoltás, a kórházainkban katasztrofális lenne a helyzet. Ilyen körülmények között szükség van az intézkedések szövetségi szintű megszilárdítására" - mondta a miniszterelnök. A belga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés