Előfizetői tartalom

Zacher, Jakab, Szekanecz: most fog kiderülni, meg tudjuk-e fogni a koronavírust Magyarországon

Portfolio
Zacher Gábor, Jakab Ferenc és Szekanecz Zoltán voltak ma a vendégek a KOVIDők nevű Facebook oldal eseményén, ahol kifejtették véleményüket a negyedik hullám veszélyeivel kapcsolatban. Elmondták, hogy mindenkinek érdemes felvennie a harmadik oltást, nincs olyan, hogy magas antitestszám, a long Covid tünetek közül a szaglás elvesztése nehezen gyógyítható, a tüdőprobléma viszont szinte semennyire. Arra kérik az embereket, higgyenek az oltást fejlesztő kutatóknak és adassák be maguknak a koronavírus elleni vakcinát.

Zacher Gábor toxikológus, mentőorvos és sürgősségi szakorvos elmondta: egyik oltás sem 100%-os, mindegyik esetben előfordulhat, hogy nem véd teljesen. Azt látják, hogy egyre több fiatal kerül kórházba, az időseket viszont súlyosabban érinti a koronavírus megbetegedés. A nem oltottaknál nagyon hamar alakulnak ki tünetek, de az látszik, hogy az emberek hamarabb felkeresik a kórházat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés