Előfizetői tartalom

250 ezer forint egy pohár sörért - újra itt a túlszámlázós biznisz a budapesti éjszakában

MTI
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint csütörtök éjjel tartottak akciót egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen, mert információjuk volt arról, hogy az ott dolgozók az elmúlt időszakban több alkalommal is a többszörösét számlázták ki vendégeiknek. A Rákóczi úton működő bárnál a nyomozók már ismerős üzemeltetőket azonosítottak, korábban - szintén túlszámlázás miatt - ugyanahhoz a családhoz tartozó üzletet számoltak fel a Váci úton.

A gyanú szerint az alkalmazottak becsábították a külföldi vendégeket a szórakozóhelyre, majd italt vittek nekik akkor is, ha nem rendeltek. Amikor a vendégek távozni akartak, a fogyasztáshoz képest jóval magasabb összeget kellett fizetniük. Előfordult, hogy egy pohár sörért 250 ezer forintot kértek. Az alkalmazottak - hogy biztosan megkapják a pénzt -, több esetben a bankautomatákhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés