Előfizetői tartalom

Rosszul járhatnak, akik kötelezővé teszik az oltást - Elszívhatják a dolgozókat a többiek

Portfolio
A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke úgy látja, nem kötelezővé tétellel, hanem inkább "józan ésszel" kellene rábírni a dolgozókat a koronavírus elleni vakcina felvételére, írja az ATV.hu. Karsai Zoltán szerint indokolt lenne, hogy ne csak a tömegközlekedésen, hanem az üzletekben is viseljenek maszkot az emberek.

A KASZ elnöke az ATV Start című műsorában azt mondta: a szakszervezet álláspontja az, hogy józan ésszel kell rábírni a munkavállalókat az oltásra, nem pedig úgy, hogy kötelezik őket erre. Karsai Zoltán szerint sokkal több dolgot kellett volna megtenni azelőtt, hogy kötelezővé teszik az oltást, például voltak olyan munkáltatók, akik motivációval, plusz szabadnappal szerették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés