Előfizetői tartalom

Az ellátási nehézségek és az energiaválság egyelőre nem fáj a magyar iparnak

Portfolio
A feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) októberben 53,1 pontra emelkedett a szeptemberi 52,1 pontról, azaz a jelek szerint az elszálló áram- és gázárak egyelőre nem húzták le a magyar vállalatok saját üzleti helyzetükkel, kilátásaikkal kapcsolatos megítélést. Erre utal az is, hogy a felmérésben vizsgált részindexek nagyobb része nőtt szeptemberhez képest.

A feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexben szereplő vállalatvezetők ismét kedvezőbbnek ítélték meg aktuális helyzetüket, mint az előző hónapban, az index sorozatban hetedik hónapban teljesített 50 pont felett - derül ki a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság közleményéből. Az indexben az előző havi 52,1 ponthoz képest növekedést látunk, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés