Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a szerdai magyar adatok

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 2595 új koronavírusos esetet regisztráltak Magyarországon, a betegséggel összefüggésben 74 fő hunyt el. A mai jelentés adatainak értelmezését nehezíti, hogy azok egy része még a novemberi 1-jei munkaszüneti napról származik, így az egy héttel korábbi számokkal való összevetés most kevésbé releváns.

Az új fertőzöttek száma 17%-kal kevesebb, mint egy héttel korábban, ezzel hosszú idő után először látunk heti alapon csökkenést. Ahogyan azonban a bevezetőben jeleztük, a mai számok nehezen összevethetők az egy héttel korábbival, mivel a tesztadatok jellemzően kétnapos csúszással érkeznek be a hivatalos statisztikákba, hétfő pedig ezúttal munkaszüneti nap volt. A korlátozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés