Előfizetői tartalom

Koronavírus: itt vannak a csütörtök reggeli magyar adatok

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 6268 új koronavírusos esetet regisztráltak Magyarországon, a betegséggel összefüggésben 107-en haltak meg. Továbbra is nagyon gyorsan terjed a járvány, az újonnan regisztráltak száma egy hét alatt 55 százalékkal emelkedett, és 71 százalékkal többen vannak kórházban, illetve lélegeztetőgépen, mint egy héttel ezelőtt.

6268 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 885 360 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Az egy héttel ezelőttihez képest 55 százalékkal nőtt az újonnan regisztrált fertőzöttek száma. Utoljára április közepén történt olyan, hogy 6000 felett lett volna az új regisztrált megbetegedések száma. Sajnos meredeken emelkedik a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés