Előfizetői tartalom

Pillanatok alatt terítette le Magyarországot a vírus: terítéken vannak az újabb korlátozások

Portfolio
Extrém gyorsasággal nő a fertőzöttek száma, 100 felett a napi halálozások alakulása, egyre nő a szennyvízben a vírus koncentrációja, miközben a szakértők korlátozó intézkedéseket sürgetnek. Már a kormány is számol azzal, hogy a 4. hullám problémákat okoz a gazdaságban, és korlátozások lehetnek. Részben az újabb hullám miatt a Pénzügyminisztérium csökkentette a GDP-növekedési várakozását.

Több mint 6000 új beteg egy nap alatt és 100-nál is több elhunyt a járvány mai mérlege. Ezek olyan magas számok, mint amit egy-két hete még a 4. hullám csúcsára prognosztizáltak a szakértők, és a csúcsot legjobb esetben is november-decemberre tették. Ebből is látszik, hogy milyen gyorsan romlik a vírushelyzet Magyarországon. A kórházak terhelése és a lélegeztetettek száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés