Előfizetői tartalom

Varga Mihály: korlátozásokat és gazdasági kiesést hozhat a koronavírus negyedik hulláma

Portfolio
A családi szja-visszatérítés, a fiatalok szja-mentessége, a bérintézkedések és a 13. havi nyugdíj visszaépítése többletmegtakarítást fog jelenti a magyar lakosság számára, amiben megtalálhatja a maga lehetőségeit a magyar biztosítási szektor – hívta fel a figyelmet a pénzügyminiszter a MABISZ konferenciáján, ráirányítva ugyanakkor a figyelmet többek között a koronavírus miatti kockázatokra és a magas energiaárak következményeire is, amelyek miatt idei GDP-előrejelzését a Pénzügyminisztérium 6,8%-ra csökkentette. Varga Mihály azon jelzése, hogy korlátozások is lehetnek, illetve gazdasági kiesés is jöhet a koronavírus negyedik hulláma következtében, jócskán eltér az eddigi kormányzati üzenetektől, amelyek eleve azt sugallták, hogy nem várhatóak korlátozások, mert csak az oltás segít. Mivel azonban a világon most Magyarországon terjedhet a leggyorsabban a járvány az egész világon, és meredeken romlanak a különböző egészségügyi mutatók, így érthető, hogy változik a kormányzati kommunikáció is.

„Jövőképes biztosítások” címmel tartják ma a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) éves konferenciáját, amelyen Varga Mihály többek között az alábbiakról beszélt nyitóelőadásában: egyre inkább megtaláljuk az ellenszerét annak a problémának, hogy az autóipar és a turizmus részaránya magas Magyarországon, és e kettő sérülése miatt nagyot esünk vissza, ilyenkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés