Előfizetői tartalom

Eltilthatják januártól Belgiumban az oltást elutasító egészségügyi dolgozókat

MTI
Január elsejétől Belgiumban eltilthatják hivatásuk gyakorlásától azokat az egészségügyi alkalmazottakat, akik nem oltatták be magukat koronavírus ellen; a továbbra is emelkedő fertőzési adatok mellett több mint egy hete hétezer felett van a napi fertőzésszám az országban - közölte a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap hétvégi kiadásában.

Pedro Facon, a belga kormány koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős biztosa a védekezés fokozását célzó belga intézkedések előkészítéséről a napilapnak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, a koronavírus elleni beoltottság mindenkinek, de az egészségügyi szakemberek számára azért különösen fontos, mert sok emberrel állnak állandó kapcsolatban, köztük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés