FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Mégsem lesz kötelező oltás Amerikában? Blokkolta Biden tervét a bíróság

Portfolio
Egy szövetségi fellebbviteli bíróság átmenetileg felfüggesztette a Biden-kormányzat azon tervét, amely szerint a legalább 100 főt foglalkoztató cégeknél kötelező legyen az oltás – számol be róla a Reuters.

A Biden-adminisztráció a társadalom minél szélesebb körére kiterjesztett védőoltásokat ösztönöz, mivel szerintük ez a leggyorsabb módja annak, hogy véget vessenek az Egyesült Államokban több mint 750 ezer emberéletet követelő világjárványnak. A New Orleans-i székhelyű fellebbviteli bíróság most azt mondta ki, hogy késlelteti a szövetségi védőoltás követelményét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés