Előfizetői tartalom

Magyarország szigorít! Egyes kórházakban jöhet a halaszhatható műtétek elnapolása!

Portfolio
"A koronavírusos betegek számának növekedése miatt - a járvány előző hullámainak felszálló ágához hasonlóan - a kórházakban ismét növelték a koronavírusos betegek ellátására kijelölt ágyak számát. A betegek védelme és az egészségügyre háruló teher csökkentése érdekében egyes kórházakban ismét szükségessé válhat a halasztható műtétek elnapolása" - írja a koronavirus.gov.hu. A Portfolio korábban jelezte, a járvány extrém terjedése és a kórházak terhelésének gyors növekedése miatt hamarosan problémák lesznek az egészségügyben.

Minden várakozást meghaladó mértékben romlik Magyarországon a koronavírus-helyzet, amit a kórházak terhelésének a növekedése mutat legjobban. Egyetlen nap alatt több mint 500-zal nőtt a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma. Ma már több mint 4500 beteget ápolnak kórházban, a kórházi helyzet romlása a vírus extrám gyors terjedését tükrözi. Az elmúlt időszakban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái