Előfizetői tartalom

Tökéletes vihar a koronavírus-járványban – Magyarország a szigorítás kapujában

Portfolio
Minden várakozást meghaladó mértékben romlik Magyarországon a koronavírus-helyzet. A halálozások száma napi 100 fölött van, miközben egyetlen nap alatt több mint 500-zal nőtt a kórházi kezelésre szorulók száma. A vírus tehát olyan mértékben gyorsul, ami már próbára teszi az egészségügyi ellátórendszert, ami miatt leállhatnak az elektív műtétek egyes kórházakban. A kérdés már nem az, hogy szigorít-e a kormány, hanem az, hogy mikor és milyen döntések jönnek: előbb áll le az egészségügy egy része, minthogy maszkot kell-e hordani a boltokban?

Úgy nőtt az elmúlt hetekben a koronavírusos esetek száma, hogy az meglepte a legtöbb előrejelzőt. A Portfolio figyelmeztetett elsőként, hogy a vírus gyors terjedését felváltotta az extrém gyors terjedés, és semmi jele nem volt annak, hogy a trend rövid távon változna. Az is világosan látszott már a múlt héten, hogy az elhunytak számából becsült adatok alapján a járvány...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái