Előfizetői tartalom

Effie 2021 - Értékelt a 120 fős szakmai zsűri: 59 pályamű került a döntőbe

Portfolio
A Reklám Világszövetség (IAA) Magyarországi Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szervezésében – 20. alkalommal valósult meg idén a hatékony kampányok seregszemléje. A nemzetközi Effie standard szerinti kétfordulós, idén is online zsűrizés eredményeként ebben az évben 59 sikeres pályamű került döntőbe és küzd meg 29 kategóriában a Bronz, Ezüst, Arany Effie díjakért. Az Effie Finalist díjasok, azaz a döntőbe jutottak már biztos pontszerzők a nemzetközi Effie Index hatékonysági világranglistán.

Az idén 20. évfordulóját ünneplő hazai Effie-re nevezni ezúttal az elmúlt időszak legnagyobb kihívásait, rendhagyó körülményeit magában foglaló 2020. január 1 – 2021. március 31. közötti 14 hónapjában Magyarországon megvalósult bármilyen típusú, bizonyítottan hatékony marketingkommunikációs aktivitással lehetett, a nemzetközi Effie standard szerint szabályozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés