Előfizetői tartalom

Oroszi Beatrix elárulta, hogy mennyire védenek a vakcinák

Portfolio
Egy oltatlan embernél minimum kétszeres a kockázata a megfertőződésnek, és ötszörös a kockázata annak, hogy Covid-19-cel összefüggésben meghaljon - derült ki Oroszi Beatrix, a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központjának megbízott igazgatójának előadásából, amelyet Egerben tartott 27. Országos Antibiotikum Továbbképző Tanfolyamon tartott, írja a Telex.

Oroszi Beatrix előadásában azt mutatta be, hogy mennyire védenek a vakcinák a koronavírus-járvány idején a megfertőződés, a kórházba vagy lélegeztetőgépre kerülés és a halál ellen, ennek megválaszolásához a szakértő a WHO ajánlását vette alapul. Az epidemiológus által bemutatott grafikonokból az olvasható ki, hogy a védőoltások eredményessége tavasszal 80-90 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés