Előfizetői tartalom

Horvátországban keddtől lesz kötelező a védettségi igazolás az állami szférában

MTI
Hétfő helyett keddtől teszik kötelezővé a koronavírus elleni védettségi igazolást az állami szférában Horvátországban, hogy azok, akik nem kaptak oltást, és nem estek át a fertőzésen, teszteltethessék magukat - közölte Davor Bozinovic horvát belügyminiszter, a válságstáb vezetője a testület pénteki sajtótájékoztatóján.

A válságstáb még múlt héten jelentette be a rendeletet, de a hivatalos döntést pénteken hozta meg, és részletes tájékoztatást adott arról, hol, kiknek lesz kötelező a Covid-igazolvány, hogyan fogják ellenőrizni azokat, és hol lehet a Covid-teszteket elvégeztetni. Azoknak, akik nem kaptak oltást, és nem estek át a fertőzésen, hetente kétszer teszteltetniük kell magukat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés