Előfizetői tartalom

Szomorú mérföldkő: a negyedik hullám e szakasza már halálosabb, mint a második idején volt

Portfolio
8370 új fertőzöttet igazoltak, és elhunyt 116 beteg - olvasható a koronavirus.gov.hu kormányzati portálon közzétett pénteki jelentésből. A beoltottak száma 5 992 142 fő, közülük 5 768 941 fő már a második oltását is megkapta, 1 millió 527 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.  5147 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 509-en vannak lélegeztetőgépen.

8370 új koronavírusos fertőzöttről érkezett jelentés pénteken, ez a negyedik hullám harmadik legmagasabb száma, de csak néhány fővel kisebb ez a szám, mint amit az elmúlt két napban láttunk. Az egy héttel korábbi adathoz képest a ma jelentett fertőzötti szám ugyanakkor közel negyedével magasabb. Összességében az új fertőzöttek hétnapos mozgóátlaga tovább emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés