Előfizetői tartalom

Boldogkői Zsolt elárulta, hogy mitől függ leginkább az oltási hajlandóság

Portfolio
Az iskolázatlanság kiszolgáltatta tesz a téveszmékkel és az átverésekkel szemben - mondta Boldogkői Zsolt virológus, aki szerint nem teljes igaz az a kijelentés, hogy óriási különbség van az iskolázott és az iskolázatlanok között az oltási hajlandóság szempontjából, mivel részleteiben vizsgálva bonyolultabb a helyzet.

Boldogkői Zsolt virológus az RTL Híradónak elmondta, hogy sok az átverés, mivel sokan üzleti vagy politikai szándékkal téveszméket generálnak. Úgy véli, hogy a keleti régióban azért van akkora fokú oltás ellenesség, mert ezek az átverések táptalajra hullanak, de nyilván az iskolázatlanak között is vannak józanul gondolkodó emberek. "Másik oldalon megnézünk egy értelmiségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés