Előfizetői tartalom

Bedőlt egy magyar áramkereskedő, sürgősen kell egy új szolgáltató, lépett az Energiahivatal (Korr.)

Portfolio
Arról értesítette a JAS Budapest Zrt. 2021. október 29-én a felhasználóit, hogy nem fog tudni villamos energia ellátást biztosítani részükre, és mivel az ügyfelek között vannak olyanok is, akik egyetemes szolgáltatás igénybevételére jogosultak, ezért ma, azaz november 17-én kétnapos (!) határidővel írt ki az ő átvételükre egy nyilvános felhívást a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal – szúrta ki a G7 a Hivatal oldalán. Cikkünk alábbi egyik bekezdését a JAS Zrt. vezérigazgatójának, Arató Ferencnek a kérésére átlátható módon pontosítottuk.

A Hivatal oldalán felbukkant nyilvános felhívás meglehetősen szoros, mindössze kétnapos (november 19.én délután 16 óráig tartó) jelentkezési határidőt szabott az egyetemes szolgáltatóknak, illetve energiakereskedőknek, hogy a JAS Budapest Zrt. szóban forgó 79 ügyfelét (mérési pontot) átvehessék, azaz azokat a lakossági és önkormányzati szereplőket, akik jogosultak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái