Előfizetői tartalom

Olyan oltáskombinációt kapott Merkely Béla, amivel nem lesz túl hatékony a védettsége?

Portfolio
Nem először vetődik fel a kérdés, hogy két Szputnyik oltás után kaphat-e valaki Janssen oltóanyagot. Először Gulyás Gergely miniszter kavarta fel az állóvizet a témában, aki ezt a kombinációt választotta, miközben a magyar ajánlás ezt nem támogatja. Most Merkely Béla professzor vett fel Janssent a két Szputnyik után.

Nekem megvan a harmadik oltásom, semmilyen fájdalommal nem járt - árulta el a Semmelweis Egyetem rektora az RTL Klubnak. Két Szputnyikot kaptam és utána egy Janssent, de ha kelleni fog a negyedik, akkor azt is fel fogom venni - jelezte Merkely Béla. Ennek kapcsán a 24.hu emlékeztet arra a cikkében, hogy korábban még júliusban ezt a vakcina portfóliót nem javasolta beadásra az egyetem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés