Előfizetői tartalom

Rég nem látott év végi bónuszt kaphatnak a Wall Street-i bankárok és a brókerek

Portfolio
A 2008-as gazdasági világválság óta a legnagyobb bónusznövekedést láthatjuk vélhetően idén a Wall Streeten, derül ki a Johnson Associates fizetési tanácsadó cég jelentéséből. Az előrejelzések szerint a befektetési banki kockázatelbírálók bónuszai összességében 30-35 százalékkal emelkedhetnek, míg a befektetési banki tanácsadók és a brókerek 20-25 százalékos bónusznövekedésre számíthatnak az előző évhez képest. A jelentés szerint az aktivitás erőteljes fellendülése idén soha nem látott munkaterhelést jelentett a Wall Street-i szakemberek számára - és a munkaerőpiacon is nagy a verseny, mivel a vállalatok a legjobb tehetségek megtartásáért és az új munkaerő megszerzéséért küzdenek.

A Wall Street-i bankárok és a brókerek a 2008-as recesszió óta a legnagyobb egy éven belüli bónusznövekedést fogják előreláthatóan látni a komoly munkaterheléssel járó és nyereséges 2021-es évet követően. A tegnap közzétett jelentés szerint a megkötött ügyletek számának robosztus növekedése, a forró IPO-piac és a részvényárfolyamok emelkedése a fő oka annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés