Előfizetői tartalom

Felvásárlás az Antenna Hungáriánál

Portfolio
2021 augusztus 4-én, az állami távközlési és infokommunikációs portfólió konszolidációjának keretében döntés született arról, hogy az MVM Energetika Zrt. az MVM NET Zrt.-ben lévő 100 százalékos részesedését adásvétel útján átruházza az Antenna Hungáriára. A most lezárult folyamat révén jelentős szerepet vállal a kritikus kormányzati távközlési infrastruktúra üzemeltetésében a vállalat.

A tranzakciós folyamat 2021. november 17-én lezárult, melyet követően az MVM NET az Antenna Hungária leányvállalataként, AH NET Távközlési Zrt. néven folytatja munkáját, a továbbiakban is szolgáltatásokat nyújtva a MAVIR, illetve más állami és piaci ügyfele számára. A vonatkozó sajtóközlemény szerint az AH NET csatlakozásával az Antenna Hungária a szélesebb szolgáltatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés