Előfizetői tartalom

Müller Cecília: megjelent Magyarországon is a delta plusz variáns, telítődnek a kórházak

Portfolio
Az NNK laboratóriumi vizsgálatai alapján egyértelműen a delta vírusvariáns dominál Magyarországon, de már kimutatták a delta plusz variánst is - közölte a kormány hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban Müller Cecília országos tisztifőorvos. Azt is elismerte, hogy telítődnek a magyar kórházak a koronavírusos betegek nagy száma miatt.

Ez azt jelenti, hogy a vírusnak egy rendkívül fertőző, gyorsan fertőző formájával állunk szemben - mondta a videóban a tisztifőorvos, akit a negyedik járványhullám tombolása ellenére nem lehet látni túl gyakran a tévé képernyőjén, ugyanis az operatív törzs rendszeres napi tájékoztatója már régóta elmarad. A delta plusznak nevezett új variáns már a nyáron több helyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés