Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós elárulta, miért nincsenek korlátozások Magyarországon

Portfolio
Súlyos a helyzet, a számok nem adnak okot a vidámságra - mondta Rusvai Miklós virológus a Life TV-ben. Ugyanolyan rossz a helyzet, mint tavaly, ami most a 60%-os átoltottság ellenére kedvezőtlen hír. A helyzetet magyarázza, hogy a delta variáns jobban terjed, mint a korábbiak, és nincsenek szigorú intézkedések, amik korlátoznák a vírust.

Nem követünk el mindent, hogy a járvány lassabban terjedjen - mondta Rusvai Miklós. Jelenleg a gazdasági érdekek vannak előtérbe helyezve, az első két hullám alatt rengetegen lettek munkanélküliek, sok cég megszűnt - tette hozzá. Rusvai szerint a lakosság kétharmada nem szeretne szigorúbb korlátozásokat. Amíg az egészségügyi érvek amellett szólnak, hogy legyen korlátozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés