Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: még csak most jön a neheze?

Portfolio
A magyar járványügyi adatok tovább emelkedtek az elmúlt héten. A napi esetszám sosem látott csúcsra ért, a halálos áldozatok száma pedig olyan magasra emelkedett, amilyen magas számokat a 4. hullámban eddig nem láttunk. Mégis felcsillant a remény, hiszen a helyzet már nem romlik olyan gyorsan, mint korábban. A nagy kérdés most az, hogy egy új, lassabb ütemben tovább emelkedő görbét látunk, vagy hamarosan elérkezünk a platóhoz, amit az adatok csökkenése követ.

Minden korábbinál magasabb volt pénteken a regisztrált új fertőzöttek száma Magyarországon. A kórházak folyamatosan telítődnek, már több mint 6000-en fekszenek koronavírussal a kórházakban, miközben 600-nál is több beteg szorul lélegeztetésre. Vagyis az egészségügyi rendszer megint közeledik a kapacitásainak a korlátaihoz. Mindeközben a Nemzeti Népegészségügyi Központ jelentése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés