Előfizetői tartalom

Jogosult vagy adóvisszatérítésre? Nagy segítséget adott az igényléshez a NAV

MTI
|
Portfolio
Megjelent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján egy videó, amely az adóvisszatérítés 2022. február 15-i kiutalásához szükséges nyilatkozat online kitöltését segíti. Az úgynevezett Visszado-nyilatkozatot csak azoknak kell az idén december 31-ig kitölteniük és elküldeniük, akik a családi kedvezményre jogosultak, de a családi pótlékot nem ők kapják kézhez.

Minden gyermekes szülőnek, aki családi kedvezményre jogosult, visszajár a 2021-ben megszerzett jövedelemből levont adó, ekho, illetve katások esetében a 2021-es tételes adó negyede. A hétfőn közzétett videóban Kiss Péter András, a NAV szóvivője ismerteti az Online Nyomtatványkitöltő alkalmazásban szükséges lépéseket. A nyilatkozat beküldéséhez lehet használni okostelefont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés