Előfizetői tartalom

Segítséget kapnak az exporton gondolkodó kkv-k

Portfolio
A hazai piacon már biztos lábakon álló, külpiacra lépésen gondolkodó kis- és középvállalkozásoknak szól az az online konferencia, amelyre november 24-én kerül sor. Az eseményen az érdeklődő vállalkozások hallhatnak majd az első legfontosabb lépésekről az internetes eszközök, finanszírozás és tanácsadás témakörei körökben.

A külpiacra lépés felkészülést követel, hiszen egy kellően átgondolt stratégiával és néhány nagyon fontos lépés beiktatásával jelentősen nőhet a siker esélye. A Portfolio november 24-én online konferencián igyekszik hasznos tanácsokat adni azoknak a cégeknek, akik a külpiacra lépés előtt állnak. A rendezvény azoknak a hazai piacon már sikeres kis- és középvállalkozásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés