FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Sorra zárkóznak be az országok - Rettenetes koronavírus-variáns ütötte fel a fejét

Portfolio
Rekordmagasságba emelkedett az új fertőzöttek száma Magyarországon, az oltásoknak hála ehhez egyelőre a korábbi járványhullámok idején látottnál kevesebb kórházi ápolt, elhunyt és lélegeztetőn lévő beteg társul, de így is súlyosbodik a helyzet a kórházakban, az orvosok és ápolók újra rendkívüli terhelés alatt dolgoznak. Zajlik az oltási hét, a szokottnál többen veszik fel az oltást, de az is látszik, hogy többségében a harmadik oltásra érkezők oltakoznak. Európa több országa, köztük Magyarország, továbbra is járványgócnak számít. A koronavírus-járványról szóló híreinket percről percre ebben a cikkünkben szedjük össze.

2021. november 25. 21:11 Megosztás A francia kormány nem tervez lezárást, kijárási tilalmat A francia kormány a koronavírus-járvány ötödik hulláma miatt nem tervez sem lezárást, sem kijárási tilalmat, de szigorítja a védettségi igazolás feltételeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés