Előfizetői tartalom

Brutális drágulás vár a magyarokra karácsonykor

Portfolio
Több pénzt szánnak idén karácsonyi ajándékokra a magyarok, mint tavaly, de a drágulás miatt ebből kevesebb ajándékot tudnak venni, mint egy éve - derül ki a GKI kutatásából. Az áruhiány okozza a fő problémát, de az RTL Klub által megkérdezett áruházvezető szerint mindenből van elég, legfeljebb nem pont olyan színben, mint a vásárló elképzelte.

Tavaly inkább ruhát vásároltak karácsonyra a magyarok, idén viszont szórakoztató elektronikai cikkeket terveznek, ezek gyártása viszont hónapok óta akadozik. Az RTL Klub által megkérdezett áruházigazgató elmondta, hogy náluk mindenből van elég, legfeljebb csak nem pont ugyanolyan, amilyet a vásárló elképzelt. "Ez azt jelenti, hogy mondjuk egy konkrét típusú mosógép nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés