Előfizetői tartalom

Bajos lehet a síelés Ausztriában a Szputnyikkal és Sinopharmmal oltottaknak

Portfolio
Azok, akik Szputnyikot, vagy Sinopharmot kaptak, csak úgy utazhatnak – várhatóan csak december 13. után – Ausztriába, illetve látogathatják meg a sícentrumokat, ha a harmadik, mRNS-alapú vakcina felvétele előtt még egy antitesttesztet is elvégeztetnek magukon - írja a 24.hu, amely cikkében felhívja arra a is a figyelmet, hogy akik csak negatív teszttel utaznának síelni a szomszédba, azokat könnyen visszafordíthatják a határon.

November 22-től újabb szigorításokat vezettek be Ausztriában a negyedik hullám felfutása miatt. A legfeljebb december 13-ig tartó szigorúbb járványügyi intézkedések érintették a síközpontokat is, amelyek ebben az időszakban nem látogathatók, turisztikai célú beutazásra csak a zárlat feloldását követően lesz mód. Kapcsolódó cikkünk 2021. 11. 22. Koronavírus: mától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés