Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: egyetlen ábra az oltási akción megjelent tömegről

Portfolio
2,7-szeresére növekedett a beadott oltások száma az oltási akció első nyolc napjában az előző nyolc naphoz képest, amiben nagy szerepe lehet annak, hogy regisztráció és időpontfoglalás sem kell december 5-éig. A beadott oltások 82%-a harmadik oltás, de 102 ezer oltatlan is beadatta magának a koronavírus elleni vakcinát.

Múlt hét hétfő reggeltől e hét hétfő estéig 831 ezer főt oltottak be Magyarországon, a koronavirus.gov.hu-n közölt statisztikák azokat is az oltási akció részeként veszik figyelembe, akik időpontfoglalással érkeznek. Az előző 8 napban 312 ezer beadott dózist mutattak a hivatalos adatok, ehhez képest 2,7-szeres a növekedés. A Portfolio által összesített adatok alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés