Előfizetői tartalom

Újabb magyar koronavírusos adat vált teljesen használhatatlanná

Portfolio
Az aktív koronavírusos esetek számának már hosszú ideje nincs értelme a napi adatközlésben, mivel a rendszer nem tudja követni a gyors változásokat. Ezen a héten újabb koronavírusos adat vált értelmetlenné, mégpedig a kormány jóvoltából. A baj az, hogy a lélegeztetettek száma egy nagyon fontos mutatószám a kórházak és az intenzívek terhelése szempontjából. A közvélemény mostantól semmit sem tud majd a kórházi leterheltségről.

Mindenkit meglepett, hogy hétfőn több mint 150-nel csökkent a lélegeztetettek száma az előző közléshez képest, hiszen a járványhelyzet ezt nem indokolja. Az új fertőzöttek száma nagyon magas, a kórházi kezelésre szorulók száma folyamatosan növekszik, ahogy az elhunytaké is. Tehát világos, hogy folyamatosan egyre többen szorulnak lélegeztetésre is a járvány ezen szakaszában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés