Előfizetői tartalom

Forrásözön a vidékfejlesztésben – Mire pályázhatnak a magyar gazdák 2023-2027 között?

Portfolio
Hatalmas esélyt kaphat Magyarországon a vidékfejlesztés a 2027-ig tartó új uniós költségvetési ciklusban, hiszen soha nem látott mértékű források állnak rendelkezésre a következő években a Vidékfejlesztési Programban – mondta a Portfolio-nak Harnóczi György, az OTP Agrár főosztályvezetője. Kiemelte, ugyanakkor arra még nem lehet pontos választ adni, hogy a már meghirdetett források mellett milyen támogatásokra lehet a következő években pályázni, hiszen sok minden múlik azon, mit tartalmaz majd Magyarország most készülő stratégiai terve az új KAP-ban. Az azonban már biztos, hogy minden eddiginél hangsúlyosabban jelennek meg a környezet- és klímavédelmi törekvések, és olyan rendelkezések is lesznek, amelyek nagyobb támogatást biztosítanak a kisebb gazdaságok számára.

Soha nem látott mértékű források állnak rendelkezésre a következő években a Vidékfejlesztési Programban, mely pályázatok vannak jelenleg nyitva a gazdák számára, és milyen pályázatok megjelenése várható a következő időszakban? A Vidékfejlesztési Program keretében az év hátralévő részére – augusztustól – 554,57 milliárd forint összegben írtak ki pályázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés