Előfizetői tartalom

Kevesebb helyen lehet majd vonaljegyhez jutni a fővárosban

MTI
A következő hetekben a jelenleg üzemelő 359-ről 318-ra csökkentik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegy- és bérletkiadó automatáit, amelynek üzemeltetését a Senso Media Zrt. veszi át a T-Systems Magyarország Zrt.-től - tájékoztatott a BKK vezérigazgatója szerdán online háttérbeszélgetésen. Az automaták számának csökkentését elsősorban a mobiljegy részesedésének dinamikus növekedése indokolja.

Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója közölte: szerdán kötötte meg a közbeszerzési eljárás nyertesével, a Senso Media Zrt.-vel a szerződést a jegy- és bérletkiadó automatáinak üzemeltetésére. Az átadás-átvételi szakasz hétfőn kezdődik a rendszert gyártó és az eddigi üzemeltető T-System és a Senso Media között. A megállapodás december 22-től legalább három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés